29.03.2024
Новини

“Я завжди тебе любила, люблю і буду любити”: слова вдови загиблого Героя з Лановеччини розривають серце

Коли ми втрачаємо захисників на війні, біль їхніх рідних проходить через кожного з нас. Надто страшно переживаються смерті молодих. Тих, у кого ще було все життя попереду, у кого залишаються вдовами молоді дружини, яким ще немає 30. Їхні дітки не пам’ятатимуть своїх батьків, а серця їхніх матерів, які хоронять своїх дітей, назавжди будуть розбиті.

Слова дружини убитого окупантами захисника Романа Друзя Яни сповнені сильними емоціями: водночас невимовним болем та великою любов’ю до чоловіка. Ними пройнявся кожен, хто прочитав пост жінки.

“Коханий мій чоловік, ти навіть не уявляєш, як важко усвідомити те, що ти не з нами, як важко повірити, що тебе немає, я дякую тобі за все, за наші прожиті щасливі так мало роки. Лише 2 роки я була щасливою дружиною, доля нам дала лише 2 роки, дякую за те, що подарував мені синочків, ти лишив мені після себе синів, я в кожному з них бачу тебе, з тобою я була щаслива, я дякую за кожну хвилину проведену зі мною, за ту підтримку, за правильно підібрані слова, ти завжди знав, що сказати і як підтримати, ти завжди говорив, що я повинна бути сильною.

Я обіцяю, я витримаю ту всю біль, ту всю тугу, я буду сильною, я буду триматися в першу чергу за наших дітей і за тебе.

Я завжди тебе любила, люблю і буду любити. Ти назавжди залишишся в моїй пам’яті і серці.
Я хочу, щоб всі тебе запам’ятали усміхненим та щасливим, ти ніколи не падав духом, ти казав ще трішки потерпи, казав я прийду з Перемогою, казав лише трішки потрібно потерпіти і ми будемо разом обіцяю, лише виженемо нечесть і всі прийдемо”, – пише Яна.

Перейти до панелі інструментів