19.03.2024
Новини

Прикордонник з Тернопільщини освідчився коханій під час служби

Неймовірно зворушливе освідчення в одному з прикордонних підрозділів на Львівщині назавжди запам’ятає солдат строкової служби Петро та його кохана Марія. А також побратими молодого чоловіка, яка стали свідками цього важливого моменту у житті молодять та допомогли його влаштувати. Про подію розповіли у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Петро та Марія з Тернопільщини, знайомі досить давно. Спочатку товаришували, а потім дружба переросла у кохання. Восени минулого року Петро призвався до лав Держприкордонслужби, а кохана залишилась вдома та з нетерпінням чекала на кожен дзвінок. Дівчина не витримала довгої розлуки й приїхала до коханого, щоб хоч трохи побути удвох.

Петро вирішив підготувати для дівчини сюрприз та освідчитись. У цьому його підтримали керівництво підрозділу і товариші по службі. Зустрів свою кохану Петро із великим оберемком троянд, став навколішки та зробив пропозицію  руки та серця. Зі слізьми радості на очах Марія відповіла: «Так!». А далі міцні обійми та поцілунки під оплески побратимів.

Щиро вітаємо  Петра та Марію! Бажаємо вам насолоджуватися спільним життям і  любити, як можна сильніше, один одного!

Перейти до панелі інструментів