19.03.2024
Новини Промо

Топ-5 електросамокатів для їзди містом

Електричний самокат є легким, маневровим та недорогим видом транспорту, що підходить для невеликих відстаней. На ньому можна швидко дістатися роботи, магазину або навчання. Серед безлічі параметрів вибору ціна електричного самоката у Львові залишається не на останньому місці. Ми обрали для вас 5 моделей, які виставили у порядку зростання ціни. 

KUGOO S3 Black

Ця недорога модель забезпечує комфортну їзду завдяки подвійній підвісці. Колеса відлиті, не бояться наїзду на скло чи колючки. Електросамокат має пиловологозахист за стандартом IP54, що дозволяє безпечно кататися на ньому під час та після дощу.

Модель має максимальну швидкість 30 км/год, а акумулятора вистачає на 25 км до наступної підзарядки. Рама витримує навіть огрядну людину вагою до 110 кг.

Aspor L-ES1 Black

Модель підходить для людей, що люблять рух та активність. Самокат оснащено фарами, тож ним можна користуватися в темний час доби. Амортизаційна система захищена від пилу та бруду. Сучасне доповнення – можливість управління налаштуваннями через смартфон.

Електросамокат має запас ходу на 25 км, максимальну швидкість 25 км/год. Посилена рама дозволяє користуватися моделлю людям вагою до 120 кг.

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential Black

В магазинах Allo у Львові можна придбати модель популярного китайського виробника Xiaomi. Вона має стильний лаконічний дизайн, матовий чорний колір, а також гідні характеристики:

  • максимальна швидкість – 20 км/год;
  • колеса діаметром 8,5 дюймів, що легко проїздять через невеликі перешкоди;
  • максимальне навантаження – 100 кг;
  • ємності батареї вистачає на 20 км їзди без дозарядки;
  • передбачено захист від вологи;
  • є мобільний додаток для управління налаштуваннями.

Ninebot KickScooter E25E Black

Модель з показниками швидкості до 25 км/год має світлодіодне підсвічування, що додає стилю та безпеки. Може пересуватися навіть в гірку завдяки потужному двигуну у 300 Вт та «розумній» системі управління. Є слот для підключення додаткового акумулятора.

Шини мають наповнювач із піни, що попереджає проколювання та покращує зчеплення з дорогою. Глибокий протектор не дозволяє зісковзувати на слизькій дорозі. Модель оснащено трьома гальмами. Максимальна вага користувача – 100 кг.

INOKIM LIGHT 2 Super 36V 10.4AH

Електросамокат з дорогого цінового діапазону розрахований на користувачів вагою до 100 кг. Забезпечений великим запасом ходу – до 40 км. Оснащений круїз-контролем, дозволяє встановлювати обмеження швидкості.

350-ваттна батарея заряджається повністю за 6 годин. Колеса пневматичні, що забезпечує м’яку амортизацію під час їзди.

Це лише декілька з доступних варіантів електросамокатів, що підходять для пересування містом. Гарні моделі також пропонують інші виробники – Proove, Crosser, Worker, GreenGo, E-Scooter тощо. Обираючи модель, слід зважати не лише на ціну, але й на функціонал, захищеність від пилу та вологи, запас ходу та інші показники.

Перейти до панелі інструментів