18.04.2024
Новини Промо

Що подарувати подрузі: топ 5 універсальних ідей для подарунка

День народження близької подруги – це важлива дата, на яку багато хто чекає навіть сильніше, ніж на свій власний день народження. І в цей день хочеться по-справжньому здивувати свою подругу і вручити їй те, що точно приведе її в захват. Спеціально для вас ми зібрали топ, в якому будуть вказані універсальні подарунки для жінок, завдяки чому ви, напевно, зможете вибрати дійсно практичний та цікавий знак уваги для вашої подруги.

Безпровідні навушники

Якщо ваша близька подруга ще не має цього гаджета, то саме час придбати для неї такі навушники! Адже вони дійсно дуже зручні, ну а якість звучання у них найчастіше навіть краща, ніж у їх провідних аналогів. З такими навушниками дуже зручно займатися спортом, гуляти містом, подорожувати та просто насолоджуватися улюбленими мелодіями у транспорті чи вдома.

Піжама Кігурумі

Дуже цікавий і затишний варіант для подарунка, який сподобається жінці незалежно від її віку. Така піжама виконана у вигляді тієї чи іншої тварини, причому це можуть бути як реальні звірі, так і казкові персонажі. Повірте, вашій подрузі буде приємно носити таку піжаму вдома і вона точно буде вдячна вам за такий знак уваги.

Враження та майстер-класи

Хорошим рішенням буде придбати для вашої подруги сертифікат, який дозволить їй відправитися в якесь цікаве місце та спробувати щось нове. Причому варіантів таких вражень дійсно багато, так що ви точно зможете знайти сертифікат на будь-який смак. Це може бути балійський традиційний масаж, майстер-клас сироваріння, прогулянка на каное, вечеря з безлімітним м’ясом, стрибки на батуті, майстер-клас приготування морозива, побачення наосліп, арт-бранч, індивідуальне пошиття спідньої білизни, йога в повітрі, фруктове spa, уроки вокалу, екскурсія на екоферму та багато іншого.

Скретч карта

У день народження мають здійснитися мрії і цього дня прийнято планувати свої подальші здійснення та подорожі. То чому б не подарувати своїй подрузі скретч карту, яка й допоможе їй як найвдаліше спланувати весь свій майбутній рік? Верхній шар такого постера легко стирається за допомогою звичайної монетки, завдяки чому видозмінюватиметься і сама картинка. Найпопулярніші варіанти подібних презентів – це карта світу та мотиваційні постери, так що вам вирішувати, як саме виглядатиме ваш подарунок і який вайб він нестиме.

Солодощі

Багато представниць жіночої статі ті ще ласуни, так що ви можете при виборі подарунка зупинитися саме на цьому варіанті. Тим більше, що існує величезна кількість цікавих та смачних солодощів, які вигідно відрізняються від звичайних коробок цукерок. Ви можете презентувати своїй подрузі еклери з оригінальними смаками, набір макарун, солодощі без цукру та глютена, цукерки з алкогольними коктейлями, фігурки із шоколаду та марципану, торт із вітальним написом та багато іншого.

Сподіваємось, що наш топ допоміг вам вибрати подарунок для своєї подруги і ви зможете приємно здивувати її у цей день!

Перейти до панелі інструментів