29.03.2024
Новини Промо

Улюблений канал в HD-якості

Для багатьох жителів країни телебачення — основне джерело інформації. Один з найпопулярніших телеканалів країни 1+1. Зараз 1+1 дивитися онлайн може кожен за допомогою сервісу Київстар-ТБ. Перегляд можливий з будь-якого електронного пристрою, під’єднаного до інтернету. Власники смартфонів, планшетів, ноутбуків або сучасних смарттелевізорів можуть дивитися улюблені передачі з улюбленого гаджета.

Переваги та особливості каналу

1+1 стабільно входить до трійки найпопулярніших каналів України вже протягом кількох десятиліть. Кожен глядач знайде тут для себе цікаву телепрограму або фільм. На вихідних 1+1 можна дивитися всією родиною. Протягом дня транслюються сімейні, комедійні або пригодницькі серіали, різноманітні шоу.

Інформаційна служба телеканалу вважається кращою в Україні, тому вона дуже популярна у глядачів. У підсумковому вечірньому випуску новин можна дізнатися про актуальні події зі світу:   

  • політики;
  • економіки;
  • спорту;
  • шоубізнесу та ін.

Протягом дня також виходить кілька випусків новин.

У вечірньому ефірі транслюються новинки кіно або розважальні передачі. Багато серіалів та фільмів знято самим телеканалом. Вечірні телешоу виходять майже щоденно, а їхніми учасниками стають самі жителі України. Серед таких телепрограм: «Міняю жінку», «4 Весілля», «Світ навиворіт», «Право на владу».

Перегляд 1+1 у високій якості

Сервіс Київстар-ТБ дає кожному жителю можливість переглядати популярні телеканали у високій якості. Зареєстрований користувач може використовувати одночасно до п’яти пристроїв. Тобто кожен член родини сам може обрати контент, який йому до смаку.

Користувачі мають змогу випробувати роботу сервісу абсолютно безплатно. Київстар-ТБ пропонує протестувати сервіс в тестовому режимі протягом 30 днів. Користувач отримує доступ до сотні телеканалів. Зазвичай користувачі задоволені можливостями платформи, тому продовжують використання сервісу.

Пропущену телепередачу або серію фільму можна переглянути в зручний для вас час. Прямо на екрані вашого пристрою доступна програма передач, яка дозволяє орієнтуватися в актуальному розкладі. Це лише частина можливостей, які отримує кожен глядач Київстар-ТБ.

Перейти до панелі інструментів