19.03.2024
Новини

Під час благодійного матчу у Чорткові зібрали 30 тис для ЗСУ

Футбольне свято у непростий воєнний час відбулося на чортківському стадіоні «Харчовик». Координаційний центр підтримки Збройних Сил України Асоціації футболу Тернопільщини організував благодійний матч за участю команди зірок Тернопільського футболу та чортківського «Кристала». Про це повідомляють у Федерації футболу Тернопільщини. 

Символічно, що гравців на футбольне поле вивели діти переселенців, які приїхали на Чортківщину з регіонів, де ведуться, або велися бойові дії.

У перерві матчу відбувся аукціон, лотами якого були – футбольний м’яч з автографами гравців команди зірок Тернопільського футболу, а також ігрова футболка колишнього гравця, а нині тренера луганської «Зорі», вихованця тернопільського футболу Григорія Ярмаша. Боротьба за лоти тривала запекла, врешті вони дістали найнаполегливішим учасникам.

Оскільки матч був благодійним, як повідомили організатори, завдяки проданим квиткам та програмкам, а також аукціону у перерві матчу, вдалося загалом зібрати 29 780 грн.! Усі кошти перекажуть на рахунок Координаційного центру АФТ для допомоги Збройним силам України!

Перейти до панелі інструментів