23.04.2024
Новини Оперативно

Купа понівечених тіл: наші воїни знищили ворожу тактичну групу

У Генштабі  ЗСУ повідомляють про ще одну успішну операцію Сил оборони України. На Донеччині наші воїни знищили військовослужбовців 1-ї батальйонної тактичної групи 70-го мотострілецького полку 42-ї мотострілецької дивізії 58-ї армії південного військового округу. Місце дислокації цього підрозділу – місто Шалі.

Після злагодженої роботи військових залишилася лише купа понівечених тіл. І це лише частина батальйонної тактичної групи.

“Командир БТГр разом зі своїм начальником штабу були ліквідовані під час обстрілу у своїй БМП-3. З усіх, хто перебував у тій машині, тимчасово вижив лише сержант Магомедов. Обгорілого, небагатослівного і майже мертвого його знайшли наші вояки.

Зауважимо, що у складі знищеного підрозділу було чимало учасників масових убивств мирного населення Сирії. Як виявилося, досвід війни з беззахисними людьми не допоміг росіянам під час зустрічі із нашими захисниками.

Перетворення здорових окупантів на мертвих стало можливим завдяки чіткій взаємодії воїнів Сил оборони України. Відпрацювавши на вказаній ділянці, воїни Сил спеціальних операцій приступили до виконання нових завдань”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів