19.04.2024
Новини

У Кременці в оригінальний спосіб допомагають адаптуватися маленьким переселенцям

У Кременці в оригінальний спосіб допомагають адаптуватися маленьким переселенцям. Там для діток проводять цікаві безкоштовні майстер-класи. На них також запрошують місцевих дітей, аби малеча з інших міст швидше звикала до нового середовища. 

Учора у музеї Юліуша Словацького провели майстер-клас для дітей, вимушено переміщених із зони бойових дій. На захід завітали діти із Києва та київської області, Харкова, Чернігова, Бердянська. Заняття проводила майстер народних промислів Ольга Шевчук.

“Поряд із гостями міста символічний значок-серце виготовляли і юні кременчани: учні гімназії, шкіл № 1 та № 2, що сприяло інтеграції дітей у нове середовище. Кожен із присутніх виготовив по 2 значки – один – для себе, а другий – для воїна ЗСУ, як знак єднання, вдячності і любові. Дирекція та працівники музею прагнули створити затишну, невимушену атмосферу для творчості і відпочинку”, – розповідають у музеї.

Сьогодні у Кременецькій ОГПА ім. Тараса Шевченка для дітей також проведуть майстер-клас “Зцілююча глина”. Заняття розпочнеться о 12.00, навчатиме працювати з глиною майстер Сергій Томашівський.

Перейти до панелі інструментів