29.03.2024
Новини

У Кременці переселенців запрошують на безкоштовні екскурсії та майстер-класи

На двогодинну безкоштовну екскурсію вимушених переселенців запрошує Кременецько-Почаївський ДІАЗ. Залишають й контактний телефон, за яким можна зв’язатися з працівниками заповідника та записатися у групу. 

“Хто не знає свого минулого, той не вартий майбутнього, хто не відає про славу своїх предків, той сам не вартий пошани” вислів Максима Рильського як ніколи сьогодні надзвичайно актуальний.
Кременецько-Почаївський державний історико-архітектурний заповідник запрошує всіх тимчасово внутрішньо переміщених осіб на безкоштовні екскурсії містом.

Проводити екскурсії плануємо щоденно невеликими групами до 10 осіб з понеділка до п`ятниці у робочі дні та робочий час (орієнтовний час тривалості екскурсії 2-2,5 год). Попереднє бронювання особистої участі за номером телефону 0969829522.

30 березня дітей переселенців запрошують на безкоштовний майстер-клас з виготовлення значка “З Україною в серці”. Захід проведе майстер народних промислів Ольга Шевчук в обласному літературно-меморіальному музеї Юліуша Словацького.

Перейти до панелі інструментів