26.04.2024
Новини Файні люди

Українські матусі і діти в Китаї зібрали понад 300 тис грн на підтримку у війні

Понад 300 тис грн завдяки проведенню благодійного ярмарку вдалося зібрати українським матусям та діткам, які живуть у Китаї. Про це повідомляють у об’єднанні української діаспори Hromada.club. Участь у цьому заході взяла й наша землячка з Кременця Світлана Дзюма-Чан разом зі своїми дітками. 

Читайте також: Кременчанка розповіла, як відкривають очі китайцям на війну в Україні

“HROMADA українців у Піднебесній звітує: за перші три тижні війни наші україночки, матусі провели два благодійні он-лайн ярмарки, загальними зусиллями вдалось зібрати 68389 Юанів (319091 гривень).

Велика подяка нашим українським майстриням: Ганні Трошиній, Галині, Вікторії, Ользі, Єлізаветі, Христині, Віолетті, Ганні, Марії, Ганні Лисенко, Єлені, Вікторії, Мілі, які надали свої хенд-мейд вироби, тортики, свічки, вишиті роботи, картини абсолютно безкоштовно, тому 100% зібраних кошт пішло на підтримку волонтерів в різних регіонах України”, – повідомляють в об’єднанні.

Усі зібрані кошти підуть на підтримку України. Приєднатися могли усі охочі. Малювали з дітками на тему “Мир в Україні”. Найкращі роботи друкували на футболках/сумках та кухлятках, які продали на онлайн ярмарку.

Перейти до панелі інструментів