20.04.2024
Новини Оперативно

З настанням тепла тернополяни почали масово спалювати суху траву

За минулу добу рятувальники Тернопільської області ліквідували 20 пожеж на відкритій території. Про це інформують в ГУ ДСНС України у Тернопільській області.

Зокрема, учора зранку виникла пожежа на паспортизованому полігоні твердих побутових відходів у місті Кременець. Пожежу було ліквідовано.

Суха трава горіла у місті Борщів Чортківського району, в селі Старий Литвинів Підгаєцької територіальної громади Тернопільського району, в селі Соколів Золотопотіцької територіальної громади Чортківського району, в селі Садки Великодедеркальської територіальної громади Кременецького району, в селищі Велика Березовиця Тернопільського району, в селі Чернихівці Збаразької територіальної громади Тернопільського району, в селі Підзамочок Бучацької територіальної громади Чортківського району, в селі Задарів Монастириської територіальної громади Чортківського району, в селі Тростянці Монастириської територіальної громади Чортківського району, у селі Великий Глибочок Білецької територіальної громади Тернопільського району, в селі Звиняч Білобожницької територіальної громади Чортківського району тощо.

Перейти до панелі інструментів