06.05.2024
Новини Оперативно

“Я готовий сісти до в’язниці!”: активіст про те, навіщо розгромив алковідділ супермаркету в Бучачі. Відео

Активіст Роман Довбенко оприлюднив повне відео розгрому алкогольного відділу у Бучачі. Чоловік пояснив, чому так вчинив і наголосив, що готовий відповісти за свої дії, навіть сісти до в’язниці. 

“Тим часом, як наші хлопці їдуть до Києва та на схід України боронити державу, ці приїздять до нас, ящиками скуповують алкоголь і святкують. Що ви святкуєте?! Це моя позиція і я готовий відповісти за свій вчинок. У мирний час його можна розцінювати як самоуправство. Але у нас зараз війна! Усі магазини уже припинили продавати алкоголь, крім АТБ”, – каже бучачанин.

На місце події прибули правоохоронці, яких викликали працівники супермаркету. Чоловік одразу пояснив поліції, чому так вчинив.

Також він попросив поширити відео, аби уникнути додаткових звинувачень у діях, які він не коїв.

 

“Публікую відео своїх негарних, але вимушених дій в АТБ, для того, щоб мої недружні члени місцевої влади не перебільшували, що я хотів спалити АТБ і що я втікаю від поліції чи охорони АТБ.
Дякую друзі, за вашу розуміючу підтримку в коментарях та поширення”, – пише активіст.

На яку саме суму завдано збитків невідомо. Адже з прилавків злетіли десятки, можливо сотні, пляшок з алкоголем, враховуючи й елітні напої.

Перейти до панелі інструментів