29.03.2024
Новини

Чому “Правий сектор” вирушає у Почаїв?

У “Правому секторі” Тернопільщини прокоментували інформацію щодо візиту представників організації у Почаїв. Там пояснили, що відвідають місто на Кременеччині суто задля інформаційної кампанії. Також просять ЗМІ поширити інформацію, аби запобігти її викривленню. 

“На фоні загострення російської військової агресії ми отримуємо тривожні інформаційні сигнали з боку Почаєва і тамтешніх прислужників кремля, які вже стоять напоготові служити путіну за першим наказом.

Так, скандальний піп УПЦ МП Олександр Марценюк збирає прихожан московського патріархату міста Почаєва на молитовне стояння в Києві в Маріїнському парку, де, нібито, відбудеться молитва за росію, царя путіна «мир і дружбу» та проти «чіпування».

За дивним збігом акція запланована на 16 лютого, на час коли згідно даних, найбільш імовірне масове вторгнення російських військ на територію України.

Маємо розуміння, що дана акція може мати провокативний характер та бути частиною плану путіна з масового вторгнення в Україну.

Бійці Правого сектору проведуть інформаційну акцію в Почаєві, 15 лютого, з метою попередження даного заходу та недопущення провокацій з боку агентів п’ятої колони кремля.

Маємо пам’ятати, що Почаївська лавра, як і почаївська громада є українською і також тимчасово окупованою московським патріархатом.

Закликаємо українські громади не вірити московським агентам в рясах, та не нести кошти в московські храми, а навпаки повертатися в лоно української церкви. Запрошуємо українські, тернопільські ЗМІ висвітлити дану подію задля запобігання російській агресії. А також закликаємо побратимські організації доєднатися до спільної боротьби”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів