23.04.2024
Новини Соціальні проблеми

Україну на “Євробаченні-2022” представлятиме проросійська співачка

Учора в Києві відбулося голосування Нацвідбору на “Євробачення-2022”, на якому неочікувано перемогла співачка Alina Pash. Цікаво, що Паш навіть внесена в базу “Миротворець” за “свідоме проникнення в захоплений російськими окупантами Крим. Участь у спробі легалізації окупації АР Крим російськими загарбниками”.

У 2017 році співачка відвідувала Росію і постила в своєму інстаграмі фото на фоні Кремля:

Рік по тому вона збиралася виступати в Сколково, що в Москві, але передумала. Причиною став шквал критики, який звалився на співачку після публікації інформації про цей виступ.

Деякі учасники Нацвідбору вважають, що результати були сфальсифіковані. Зокрема, так вважає гурт “Калуш”, і навіть готовий судитися з організатором конкурсу.

Щодо самої Аліни, то вона вже прокоментувала все, що про неї говорять:

“Все те, що бушує зараз довкола Національного Відбору відкоментую так: Ви мені не вороги, так само як і Я Вам. В такий час Нам потрібно єднатись, а не шукати у мені злу відьму.
На всі питання які турбували моїх земляків щодо виступів і подорожей у країну агресора Я вже відповіла у багатьох інтерв‘ю. Не вірте жовтій пресі, яка розповсюджує про мене недостовірну інформацію”, – йдеться у дописі в інстаграмі дівчини.

Вона каже, що їй не змінити минуле, але майбутнє змінити готова.

Євробачення-2022 відбудеться в Італії. Цьогоріч умови конкурсу змінені – замість двох півфіналів та фіналу відбудеться лише один ефір – фінальний.

 

Перейти до панелі інструментів