26.04.2024
Новини

500-річчю Чорткова присвятять цукерки

Найпопулярніша цукерка одного з українських кондитерських підприємств вийде у ексклюзивній обгортці, присвяченій 500-літтю Чорткова у статусі міста. Про це домовилися міський голова Чорткова Володимир Шматько разом із однією з власниць кондитерської Оленою Ярощук та директором підприємства Віктором Ткачуком, – інформують у міській раді. 

6 років тому «GOLSKI Sweet Company» почали вчитись, як каже Олена Ярощук, виготовляти цукерки, а сьогодні фабрика експортує продукцію у різні куточки світу. Найбільшими імпортерами чортківських солодощів є Німеччина, Польща, США, а також країни Прибалтики – Литва, Латвія, Естонія.

На фабриці є сучасне німецьке обладнання, якому немає аналогів в Україні. На виробництві дотримуються всіх останніх норм, аби відповідати стандартам Європейського Союзу. В Україні таких вимог наразі немає, але так як «Гольські» працюють переважно на експорт, то повинні підлаштовуватись під умови сучасного ринку.

«GOLSKI Sweet Company» погодились внести свою частку у відзначення та увіковічення 500-ліття Чорткова у статусі міста, тож вже найближчим часом:

🔥найпопулярніші – трюфельні – цукерки кондитерської компанії матимуть нову ексклюзивну обгортку із брендом 500-ліття міста;
🔥один із видів коробок для цукерок теж буде оздоблений додатковою наклейкою «Чорткову – 500»;
🔥таку ж наклейку матимуть металеві тубуси, котрі експортуються закордон.

Перейти до панелі інструментів