25.04.2024
Новини Промо

Прозорі меблі: плюси і мінуси

Меблі – це важливі елементи для облаштування та комфортного використання будь-яких приміщень. Важко уявити дім, квартиру, офіс без них. Все більшої популярності набувають нові стилі в створенні предметів домашнього та офісного меблювання. 

Яскравим прикладом таких нових стилів являються прозорі меблі. Такі вироби можуть виготовлятись із найрізноманітніших матеріалів – акрилу, скла, пластику, який по експлуатаційним параметрам можна використовувати для таких цілей. 

Плюси та переваги прозорих меблів 

Перевагами та плюсами, які дозволяють високо оцінити меблі з прозорих матеріалів являються наступні характеристики:

  • Оригінальний, незвичайний дизайн – використання таких меблів дозволяє просто та влучно освіжити інтер’єр, додати нових елементів та розвантажити кімнату від важких, громіздких деталей. 
  • Легкість – сучасні матеріали відрізняються невеликою власною вагою, що дозволяє без зусиль перемістити предмети та змінювати їхнє місце розташування. 
  • Можливість візуально розширити простір в приміщеннях – такі моменти будуть дуже важливі для маленьких за площею кімнат. 

Спробувати для себе нове модне віяння в оформленні дому варто в будь-якому випадку, як мінімум для того щоб точно зрозуміти – підходить Вам такий стиль чи ні. 

Недоліки прозорих предметів меблювання 

Поверхні меблів з зазначених матеріалів потребують значного та постійного догляду – на таких прозорих елементах залишаються сліди від контакту з руками жителів домівок чи працівників офісів. 

На прозорих поверхнях швидко накопичується пил, який дуже видно за будь-якої яскравості освітлення, її можна без великих зусиль випадково подряпати та пошкодити. 

Інтернет-магазин меблів HomeNest пропонує Вашій увазі величезну кількість різноманітних меблів для облаштування дому, квартири, офісу чи іншого приміщення. 

У нас величезний вибір товарів від перевірених вітчизняних та європейських виробників, які гарантовано прослужать довгі роки та будуть радувати функціональністю, гарним виглядом та простим доглядом. 

Дзвоніть нам за вказаними номерами телефонів або пишіть через форму сайту – і наші працівники не тільки допоможуть підібрати найкращі варіанти меблів, а й розкажуть про всі тонкощі догляду за ними, чи дадуть відповідь на питання про товари з каталогу компанії, що Вас цікавлять. 

Ми з радістю допоможемо Вам створити оригінальний, неповторний та стильний інтер’єр!

Перейти до панелі інструментів