23.04.2024
Новини Оперативно

У Чорткові розкрили злочин за кілька годин

Лише кілька годин знадобилося поліцейським Чорткова, аби розкрити злочин. 22-річного мешканця сусідньої області знайшли завдяки камерам відеоспостереження. Він спокусився на чуже майно та викрав у місцевого 21-річного юнака мобільний телефон вартістю 5 тис грн. Щодо зловмисника розпочали кримінальне провадження, – повідомляють у Чортківській міській раді. 

“Крадіжка трапилась вночі 18 січня. Про пограбування поліцейським повідомив 21-річний потерпілий житель села Улашківці.

Потерпілий посеред ночі пішки повертався з розважального закладу і розмовляв по телефоні. Раптового біля нього зупинився автомобіль, з якого вийшов незнайомець та вирвав з рук мобільний.

Допомогли у розшуку автомобіля, на якому пересувався нападник, встановлені в місті камери відеоспостереження. Крадієм виявився 22-річний пасажир даного авто – мешканець Івано-Франківської області, який наразі навчається та проживає у Чорткові. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 ККУ”, – йдеться у повідомленні.

У рамках програми «Безпечне місто» у Чорткові у 2021 році придбали 23 камери відеоспостереження, більшість із них вже встановлені у різних районах міста. Загалом у Чорткові працює 72 відеокамери міської ради.

Перейти до панелі інструментів