24.04.2024
Культура Новини

У містечку на Тернопільщині зніматимуть популярну програму

Упродовж двох днів у селищі Вишнівець на Тернопільщині зніматимуть популярну програму. Знімальна група “Загубленого світу” працюватиме там 18-20 січня. Про це інформують у Вишнівецькому палаці з посиланням на редактора проєкту Юлію Бондарюк. 

“Команда програми “Загублений світ” вирушає на зйомки до українського Версалю – Вишнівецького палацу!

18 – 20 січня в родовому гнізді князів Вишневецьких на Тернопільщині зніматимуть кіно: про історію палацу та його колишніх власників, про таємниці та легенди. Група дослідників та істориків запрошує стати героєм програми кожного, хто може розповісти свою історію чи легенду почуту від дідів-прадідів про цю перлину культурної спадщини України!”, – йдеться у повідомленні.

 Довідка.

«Загублений світ» – проєкт на 2+2, який розкаже про надзвичайні події, їхні причини та наслідки, відкриє таємниці світу, і розповість про те, у що складно повірити.

Незмінні ведучі Максим Сухенко та Геннадій Попенко продовжать розкривати невідомі, шокуючі факти про давно знайомі та звичні нам явища й події. До їхньої команди у новому сезоні приєднався Андрій Дебрін.

В ефір вийдуть три тематичні спецпроєкти від авторів програми «Загублений світ»:

«Країна, що змінює світ» — серія випусків про українців, які своїми неймовірним вчинками та досягненнями змогли змінити нашу планету

«Магія влади» — які секрети приховували та яку ціну заплатити за свою владу всесвітньо відомі диктатори і тирани

«Конспірологія» з новим ведучим Андрієм Дебріним про інший, прихований від більшості людей бік їхнього життя — теорії змови, таємні клани та грандіозні афери.

Перейти до панелі інструментів