29.03.2024
Новини Оперативно

У перші дні Нового року у аваріях на дорогах області загинуло 2 людей

У перших три дні січня на Тернопільщині сталися чотири ДТП. В цих аваріях загинуло дві людини, а ще 5 потрапили до лікарні. Про це інформують у поліції області.

“О 4:50 1 січня в Тернополі на вулиці Руська водій невстановленого автомобіля збив чоловіка. Потерпілий – громадянин Індії, 1999 року народження. За попередньою інформацією, іноземець переходив дорогу в межах нерегульованого пішохідного переходу. Водій місце пригоди залишив. Його особу встановлюють слідчі”, – йдеться у повідомленні.

На дорозі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече під колесами авто загинув 55-річний чоловік. Автомобіль Renault Megane збив чоловіка.

На Монастирищині близько 2 ночі водій ВАЗ-2106 не впорався з керуванням авто і злетів у кювет. Авто перекинулось. В його салоні на цей момент перебувало троє пасажирів. Вони усі опинилися у лікарні.

Читайте також: ДТП на Тернопільщині: 19-річний юнак в комі.

“Чергову автопригоду з летальними наслідками цього ж вечора зареєстрували працівники поліції неподалік села Мишковичі. На трасі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече водій Fiat Doblo здійснив наїзд на перехожу. Вона йшла дорогою в забороненому для пішоходів місці”,” – сказали правоохоронці.

Загиблою виявилася жителька Великоберезовицької ТГ 1958 року народження.

Перейти до панелі інструментів