26.04.2024
Новини

У перші дні нового року рятувальникам Тернопільщини не до відпочинку

Боротися із займанням будинків, господарських спору, гаражів та авто довелося тернопільським рятувальникам у перші дні нового року. Пожежі спалахували у різних куточках області, то вогнеборцям було до не святкувань. Про це інформують в ГУ ДСНСУ Тернопільщини.

1 січня рятувальники чотири рази виїздили на пожежі. У селі Золопотоцької громади горів гараж.Вогнем знищено перекриття та покриття гаражного приміщення, вікна, двері, трактор, бензопилу «Stihl», на загальній площі 30 м кв. На Кременеччині та Чортківщині горіли господарські будівлі. У Тернополі зайнявся сміттєвий контейнер.

Працювали вогнеборці й у новорічну ніч.

У с. В. Березовиця Великоберезовицької територіальної громади Тернопільського району на вул. Подільська виникла пожежа вантажного автомобіля «Mercedes-Benz 516», котрий належить місцевому приватному підприємцю. Внаслідок пожежі вогнем знищено кабіну автомобіля на площі 7 м кв.

У с. Васьківці Шумської територіальної громади Кременецького району виникла пожежа обрешітки димаря житлової будівлі, внаслідок якої обрешітку знищено вогнем.

1 січня 2022 року о 00:28 у с. Соколів Золотопотоцької територіальної громади Чортківського району на вул. Івана Франка виникла пожежа гаражного приміщення, внаслідок якої знищено перекриття та покриття гаражного приміщення, вікна, двері, трактор «Прикарпатець», бензопила «STIL», на загальній площі 30 м кв.

О 01:29 у с. Лопушне Лановецької територіальної громади Кременецького району на вул. Л.Українки виникла пожежа господарської будівлі. Внаслідок пожежі частково знищено покриття господарської будівлі, тюки соломи та речі домашнього вжитку на загальній площі 30 м кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 4-ї державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління.

Перейти до панелі інструментів