25.04.2024
Новини

Сьогодні вночі у Тернополі евакуюють автівки, які заважають прибиранню снігу. Навіть ті, які не порушили ПДР

Тернопіль засипало снігом. У зв’язку з цим вулиці міста потребують належного прибирання. Управління муніципальної інспекції у ніч з 28 на 29 грудня буде вивільняти території від припаркованих транспортних засобів, які перешкоджають проводити снігоочисні роботи.

Про це інформують у пресслужбі міської ради Тернополя.

“Автомобілі, які припарковані з порушенням Правил паркування, будуть евакуйовані інспекторами з паркування та переміщені на арештмайданчик, а ті транспортні засоби, що припарковані без порушень ПДР України, але перешкоджатимуть роботі спецтехніки, буде переміщено у дозволене місце”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: На об’їзній Тернополя пасажирський автобус злетів з дороги.

У міській раді звертаються віднестись до ситуації з розумінням.

Довідка. Через сильний снігопад у Тернопільській громаді оголосили жовтий рівень оповіщення. Вночі на дорогах міста працювала чергова бригада комунальників та 36 одиниць снігоприбиральної техніки. Першочергово чистили ті вулиці, де курсують маршрути громадського транспорту.

Центральну частину міста, Новий світ, Східний, Сонячний, Промисловий район, Старий Парк, Канади, Березовицю, Кутківці, Пронятин, Об’їзну дорогу Тернополя та сіл міської територіальної громади чистив спецтранспорт ТзОВ «Техно-Буд-Центр».

“Зимове утримання вулично-дорожньої мережі на мікрорайоні «Дружба» здійснювала спецтехніка та працівники ТМШРБ «Міськшляхрембуд”, – кажуть у міській раді.

Повідомляти про неналежну чистку доріг від снігу можна за номером 15-80.

Перейти до панелі інструментів