19.04.2024
Новини Соціальні проблеми

2-поверхової аптеки на 15 Квітня не буде. Проте крапка в цій історії досі не поставлена

Забудовнику, який планував звести 2-поверхову аптеку на вулиці 15 Квітня, скасували містобудівні умови. Про це йдеться у рішенні на сайті Тернопільської міської ради.

“Під час перевірки інспекторами виявлено недостовірні дані в декларації про початок будівельних робіт, зокрема, згідно з представленим витягом з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права на земельну ділянку площею 0,05 га зазначено цільове призначення: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, а згідно з декларацією про початок виконання будівельних робіт, зареєстрованою 30.12.2011, цільове призначення уже зазначено: для будівництва аптеки”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: “Ми не хочемо будову, хочемо зелену зону”: тернополяни звернулися до мера і зламали паркан чергової забудови. Відео.

Містобудівні умови скасовано, що означає те, що аптеки на цьому місці точно не буде. Проте ТОВ “Рута-Фарм” все ще має право користуватися землею, каже місцева активістка Наталія Дідич.

Проте перетин вулиць 15 квітня і Злуки ще не має остаточного статусу скверу.

“Боротьба продовжується. Та цю битву – ми, тернопільська громада, виграли!!!  “, – підсумовує пані Наталія.

Перейти до панелі інструментів