25.04.2024
Новини

Пожежа у Чортківській міській раді, лише за легендою

Сьогодні, 22 грудня, на базі Чортківської міської ради провели навчання з пожежної безпеки. Там змоделювали навчальну ситуацію. Згідно неї пожежа спалахнула у сесійній залі. Тож присутніх евакуювали, – повідомляють у міській раді. 

За легендою, після прибуття пожежників виявилось, що один із  працівників не встиг вчасно покинути приміщення і потребує першої медичної допомоги.

Головний інспектор Чортківського РУ ГУДСНС у Тернопільській області Андрій Кастранець провів інструктування з правильного використання порошкового вогнегасника.

«Правильні і злагоджені дії при виникненні надзвичайної ситуації – запорука успіху. Тому всі повинні бути готові і знати, як діяти під час пожежі, як загасити вогонь та надати першу медичну допомогу потерпілому. Холодний розумі і розважливість – головні ваші помічники у небезпечних для життя та здоров’я умовах», – зазначив Андрій Кастранець.

Окремі бригади рятувальників сьогодні протягом дня проводять профілактичні бесіди із мешканцями громади, – зазначають у Чортківській міській раді.

Перейти до панелі інструментів