19.04.2024
Відео Новини

Сергій Надал висварив начальника ЖКГ за “отсєбятіну, а не звіт”. Відео

Сергій Надал, міський голова Тернополя, на засіданні виконавчого комітету публічно висварив начальника управління ЖКГ Тернопільської міської ради Олега Соколовського за те, що він неправильно відзвітовує за виконані роботи за 2021 рік.

Олег Соколовський почав спочатку розповідати, які роботи були виконані, і які роботи планується виконати у майбутньому році. Він помітно хвилювався, затинаючись, особливо коли міський голова Сергій Надал почав його перебивати, вимагаючи чіткого конкретного переліку виконаних об’єктів.

Коли пан Соколовський відзвітовував за виконані нещодавно роботи з облаштування спортивних майданчиків, Сергій Надал зауважив:

“Чому так пізно? Чому не можна було зробити ці дитячі майданчики літом, щоб діти могли займатись? Кому потрібні ці майданчики в листопаді?

“Всі спортивні об’єкти повинні бути завершені до початку літа, це завдання для вас на наступний рік, якщо ви тут ще будете працювати”.

“Хто вам це писав? Ви можете по тому звіту так як написано, дати інформацію. Тому те, що ви говорите зараз — це отсєбятіна. Мені встидно це слухати. Це всьо, що ви сказали — це весь об’єм роботи, який ви зробили за рік? Підготуйтеся нормально до звіту”, – сказав Сергій Надал.

На це Олег Соколовський не мав що відповісти, лише : “Е-ее”.

Сергій Надал: “Не ее, підготуйтеся на другий раз, жодних цифр не пам’ятаєте, все, йдіть готуйтеся”. Після цього пан Соколовський вийшов із кабінету, а виконавчий комітет продовжив заслухувати начальників інших управлінь.

Дивитися з 22 до 35 хвилини відео.

Перейти до панелі інструментів