28.03.2024
Новини Оперативно

На Тернопільщині співмешканець забив жінку на смерть металевим ціпком

Трагедія трапилася кілька днів тому в Іванківській територіальній громаді. Спочатку підозрюваний не визнавав своєї вини і переконував правоохоронців, що жінка упала сама і забилася. Та експертиза з’ясувала, що потерпілу побили. Вона померла від завданих травм, – повідомляють у поліції Тернопільщини. 

Це уже друга жертва зловмисника. Раніше він уже відбував покарання за убивство першої дружини. 63-річний мешканець Івано-Франківщини уже зізнався у злочині.

Як розповів начальник  місцевого відділення поліції Андрія Купчака, потерпіла разом із своїм кривдником проживала в цивільному шлюбі. Вони обоє зловживали спиртними напоями та періодично сварилися. Жінка мала проблеми із ногами, а тому пересувалася за допомогою ходулі.

Ввечері, 11 грудня, вона на власному подвір’ї втратила свідомість. Співмешканець заніс її до будинку та викликав швидку. Проте лікарі констатували лише смерть. Чоловік сказав, що жінка впала з висоти власного зросту і травмувалася.

Після проведеної судово-медичної експертизи стало відомо, що потерпілу побили. Знаряддя злочину – її металеві ходулі.

Співмешканець зізнався у злочині. Він сказав, що побив її під час сварки. Підозрюваний – уродженець Франківщини і уже відбував покарання в місцях позбавлення волі за вбивство своєї першої дружини.

Зловмиснику загрожує до десяти років в’язниці. Наразі його взяли під варту. Триває слідство.

Перейти до панелі інструментів