20.04.2024
Новини

Смертельне ДТП у Лозовій розслідують як кримінальний злочин та нещасний випадок

Смертельну ДТП під Лозовою Кременецького району, у якій постраждало 10 осіб, двоє з яких потім померли у лікарні, розслідують як кримінальний злочин та нещасний випадок.

У поліції Тернопільської області повідомили, що ДТП розслідують за ч. 3 ст. 286 ККУ (порушення правил дорожнього руху).

Діяння, передбачені частиною першою цієї статті, якщо вони спричинили загибель кількох осіб, караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Також розслідування трагічного випадку, який трапився з 58-річним працівником автотранспортного підприємства під час виконання ним трудових обов’язків, здійснює комісія Управління Держпраці.

“За попередньою інформацією, працівнику автотранспортного підприємства, який рухався за кермом мікроавтобуса «Mercedes-Benz» з пасажирами у салоні, не вдалось уникнути зіткнення з водієм автівки «Volkswagen Passat», який виїхав йому назустріч для здійснення маневру обгону.

Внаслідок аварії водій автотранспортного підприємства отримав черепно-мозкову травму, забої грудної клітки, травми черевної порожнини та ніг, які виявилися несумісними з його життям і через кілька годин чоловік помер у медичному закладі”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів