18.04.2024
Культура Місто Новини

Де живе натхнення, показала кременецька художниця Ольга Зозуля

Днями у Кременецькому краєзнавчому музеї відкрили виставку місцевої художниці Ольги Зозулі “Там, де живе натхнення”. Серед похмурих сірих осінніх днів її картини нагадують весняний теплий вітерець – яскраві, свіжі, гармонійні. Відкриття ще однієї персональної виставка художниця називає важливою сторінкою у житті і ділиться враженнями від події на своїй сторінці у Фейсбуку. 

“Сьогоднішня подія стала ще однією сторінкою в моєму житті, на котрій залишаться позитивні емоції, нові знайомства, нові враження, хороші люди, щирі побажання і приємні спогади. Відкриття моєї 6-ї персональної виставки.

Я дякую усім, хто зміг порадувати нас своєю присутністю, тим хто допоміг в організації, дякую за щирі надихаючі побажання. Усіх бажаючих запрошую відсторонитись від буденності і поринути у світ моєї творчості”, – пише Ольга Зозуля.

Виставка триватиме кілька тижнів.

Довідка:

Ольга Зозуля – кременецька художниця. Вона створює пейзажі, квіткові та сюжетні композиції. Родзинка творчості Ольги – картини створені на палітрі. Роботи привертають увагу позитивною енергетикою, об’ємними мазками, яскравими кольорами та сміливими поєднаннями.

Ольга малювала з дитинства. Професійні навички здобула у 2017 році у Кременецькій ОГПА ім. Тараса Шевченка.

Серед захоплень художниці виготовлення одягу та створення інтер’єрних картин. Активну творчу діяльність розпочала два роки тому. З 2021 року учасниця Кременецького мистецького гурту “Палітра”.

Перейти до панелі інструментів