16.04.2024
Новини

Мама дівчинки, яку збив п’яний водій в Острові, розповіла про самопочуття доньки

Дівчинка Вікторія, яку збив п’яний водій у селі Острів на Тернопільщині, уже вдома. Про це у Фейсбуці написала її мама Наталія Марків, яка є депутаткою обласної ради від ВО «Батьківщина».

За її словами, життю дитини зараз нічого не загрожує, проте вона отримала стрес.

«Я, як мама збитої 2 листопада у с. Острів дівчинки, хочу подякувати всій громаді села Острів і смт В. Березовиця, всім рідним, близьким і знайомим, вчителям, просто небайдужим людям, які допомогли поліції знайти водія, який збив мою дитину та співпереживали разом із нашою родиною. Я хочу всіх заспокоїти – із Вікторією вже все добре, вона вдома.

Дякувати Богу, ми відбулися легким тілесними ушкодженнями: струс головного мозку, садна обличчя, забій та садна колін. Але …залишився великий дитячий стрес, а також стрес у мене – як у мами, яка кожного ранку відпускає свою дитину з переконанням, що вона – у безпеці…», – написала вона.

За її словами, відповідальність водія, який нетверезим сів за кермо, збив дитину і поїхав далі, буде лише адміністративною.

Окремо Наталія Марків звернула увагу на те, що у селі Острів немає тротуарів, де могли б безпечно ходити діти та дорослі.

Перейти до панелі інструментів