20.04.2024
Здоров’я Новини Освіта

Тернопільські вузи навчатимуться дистанційно

Про перехід на дистанційне навчання повідомили уже декілька вишів Тернополя. Зокрема, на виконання листа Міністерства освіти і науки України №1/9-558 від 21.10.2021 року та у зв’язку із погіршенням епідеміологічної ситуації в Україні, спричиненої поширенням COVID-19, з метою зменшення соціальних контактів та стримання розповсюдження коронавірусу SARS-CoV-2 у Західноукраїнському національному університеті запроваджується дистанційна форма навчання з 25 жовтня 2021 року.

Також дистанційно навчатимуться студенти ТНПУ ім. Володимира Гнатюка.

“Відповідно до рекомендації МОН у зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в Україні і регіоні, спричиненої поширенням респіраторної хвороби C0VID-19, з метою стримання розповсюдження коронавіруса України з 25 жовтня по 15 листопада 2021 року здобувачі освіти, відвідувачі та працівники закладу переходять на дистанційне навчання.

В університеті застосовуються обмежувальні протиепідемічні заходи, визначені постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. за № 1236 (із змінами).

На період з 25.10.2021 р. заборонено перебування в будівлях ТНПУ здобувачів освіти, відвідувачів, які не мають документа що підтверджує вакцинацію (жовтий або зелений сертифікат) або негативний результат тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції, яке проведене не більш як за 72 години, або експрес-тест на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 48 годин до здійснення заходу (відвідування закладу) або документа від лікаря про одужання від хвороби COVID-19 (термін дії сертифіката про одужання від COVID-19 чинний 180 днів), наявність протипоказань до вакцинування”, – повідомляють у педагогічному університеті.

Перейти до панелі інструментів