25.04.2024
Економіка та фінанси Корисне Новини

Бізнесмен з Бучача став героєм популярного шоу Володимира Дантеса

На початку травня неабиякого переполоху та резонансу на Бучаччині наробила знімальна група  відомого українського співака і телеведучого Володимира Дантеса. Тоді один з місцевих підприємців став героєм програми “Я роблю бізнес!”.  У Трибухівцях знімали сюжет мою заглиблену теплицю. Днями на каналі Дантеса програма вийшла в ефір.

Ідея Степана Андреїва привабила телевізійників своєю унікальністю. Він вирощує квіти у теплиці, яка заглиблена у землі на 1,5 м. Конструкція з’єднана з будинком, де живе підприємець. Зроблено це для того, аби взимку при вході до теплиці не потрапляло холодне повітря і рослини не пропадали.

Як розповів Степан Андреїв, спорудження теплиці йому обійшлося у 15 тис доларів. Зате тепер завдяки її особливості він економить на енергоносіях. Окупити свою бізнес ідею бучачанин планує за 1,5-2 роки.

“Я роблю бізнес!” – шоу про українських стартаперів та підприємців. На думку автора проект Степана Андреїва заслуговує на його увагу і на те, аби про бучацького бізнесмена дізналася Україна.

Також Володимир Дантес зізнався, що і його, і знімальну групу вразила гостинність Тернопільщини.

Перейти до панелі інструментів