28.03.2024
Новини

На Тернопільщині горіли гараж та будинок

Неспокійною була попередня доба для рятувальників Тернопільщини. Серед інших подій сталася пожежа гаража у Заліщицькій громаді, у Товстенській горів будинок. Про це повідомляють в ГУ ДСНСУ Тернопільщини. 

“У с. Добровляни Заліщицької територіальної громади виникла пожежа гаражного приміщення. Внаслідок пожежі знищено покриття та перекриття будівлі на площі 150 м кв., елементи кузова автомобіля «Niva» та автомобіля «Мersedes Vito». Пожежу ліквідовано черговим та резервним караулами 15-ї державної пожежно-рятувальної частини 4-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління. Під час гасіння врятовано гаражне приміщення та дві будівлі.

У с. Шутроминці Товстенської територіальної громади зайнявся житловий будинок. Внаслідок пожежі знищено меблі та речі домашнього вжитку в кімнаті будинку на площі 5 м кв., пошкоджено облицювання стін та стелі кімнати. Пожежу ліквідовано черговими караулами 15-ї державної пожежно-рятувальної частини 4-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління та місцевої пожежної команди с. Литячі”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів