16.04.2024
Новини Оперативно

На Тернопільщині за три дні у ДТП загинули двоє людей

Двоє людей загинули та двоє сильно травмувалися у чотирьох ДТП на дорогах Тернопільщини впродовж 1-3 жовтня. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільщини. 

2 жовтня поблизу с. Смиківці під колесами легкового авто опинився 51-річний тернополянин. Лікарі, котрі прибули на місце аварії, лише констатували смерть.

У ніч з суботи на неділю у селищі Вишнівець, що на Кременеччині, не розминулися вантажівка та позашляховик Toyota. У результаті кермувальник легкового автомобіля загинув на місці події.

Ще у двох ДТП травмувалися люди, їх ушпиталили.

“Водій автомобіля ВАЗ-2107, керуючи автомобілем, збив пішохода. Аварія трапилася в селі Зубрець Чортківського району. Жінка, 1936 року народження, переходила проїжджу частину дороги. В результаті удару, потерпіла отримала тілесні ушкодження . Її доправили до лікарні.

Із закритим переломом гомілки до медзакладу бригада екстреної медичної допомоги доправила тридцятирічного жителя Тернопільського району. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що аварія трапилася в селі Великі Гаї. За попередньою інформацією, потерпілий їхав на велосипеді і потрапив під колеса BMW”, – йдеться у повідомленні.

 

Перейти до панелі інструментів