27.07.2024
Новини Оперативно

Під Чистиловом трапилися одразу три ДТП

За півдня поблизу Чистилова трапилися три ДТП. Є постраждалі. Двох чоловіків шпиталізували. Причиною однієї з аварій стало алкогольне сп’яніння водія. Про це повідомляють у Центрі ЕМД Тернопільщини. 

Вперше на місце пригоди біля Чистилова медики виїздили близько 9 ранку. Там 50-річний водій автівки, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не впорався із керуванням та спричинив ДТП. П’яного водія залишено на місці пригоди, на працівників поліції, оскільки від огляду та медичної допомоги він відмовився.

О 10.04 уже інша бригада швидкої знову виїжджала на трасу біля с. Чистилів на місце ДТП. 39-річний водій автівки не впорався із керуванням, з’їхав у кювет, авто перекинулося. Із політравмою – закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, закритою травмою грудної клітки й травмою хребта постраждалого, після наданої медичної допомоги, шпиталізовано в університетську лікарню.

“Ще одна дорожньо-транспортна пригода трапилась 26 вересня о 13.25 на Львівській трасі поблизу с. Чистилів. Унаслідок зіткнення авто «Фольксваген» і «Мерседес» травмувався водій останнього. Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоєм грудної клітки потерпілого 1978 р.н., після наданої медичної допомоги, шпиталізовано в університетську лікарню”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів