19.03.2024
Новини Оперативно

Новим очільником Тернопільському аеропорту став любитель тенісу

З 27 вересня виконуючим обов’язки на посаді директора Тернопільського обласного комунального підприємства «Фірма «Тернопільавіаавтотранс» призначили нинішнього заступника 41-річного Артема Пуківського. Нинішнього керівника Юрія Малецького звільняють завтра, 25 вересня, у зв’язку із завершенням контракту. Про це йдеться у розпорядженні голови Тернопільської обласної ради. 

Про нового керівника відомо небагато. Він родом з Чорткова. У Тернополі закінчив ЗУНУ (раніше ТНЕУ).  Починав кар’єру у компанія «Континіум», що володіє заправками WOG. Захоплюється грою в теніс. Разом з дружиною виховує трьох дітей: двох дівчаток (14 і 10 років) і хлопчика (6 років).

Свого часу Артема Пуківського асоціювали зі скандальним спорудженням тенісних кортів. Зокрема, тернополяни обурювалися знищенням дерев у парку. Після завершення будівництва там висадили нові. Також у процесі спорудження тенісних кортів з`явився ресторан “Вогнем і ножем”.

Виконуючим обов’язків директора «Тернопільавіаавтотранс» Артема Пуківського призначили на підставі рекомендації постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань законності, запобігання корупції, регламенту, депутатської діяльності та здійснення демократичного цивільного контролю за сектором безпеки, оборони і правоохоронними органами.

Перейти до панелі інструментів