19.04.2024
Новини Промо

Де придбати якісне чоловіче взуття і аксесуари за вигідною ціною

Новий осінній сезон передбачає оновлення стилю. І розпочати найкраще із взуття. Про трендові моделях і те, як їх вибирати і де краще купити, розповідаємо далі.

З настанням прохолодної погоди пора міняти звичні сандалі і мокасини на більш закриті і теплі пари. Чоловіча мода пропонує безліч актуальних варіантів: від стильних челсі до комфортних хайтопів, які миттєво вдихнуть нове життя у ваш осінній гардероб.

З багатошаровістю (жилети, кардигани, куртки) осінні наряди стають більш громіздкими, ніж весняні та літні вбрання. Шерсть, фланель, вельвет, замша – ці осінні тканини товсті і текстуровані, тому ваше взуття повинно відповідати цьому об’ємнішому профілю.

В інтернет-магазині «Міратон» представлено брендове високоякісне взуття за доступними цінами. Ознайомитися з варіантами чоловічого взуття в широкому асортименті можна за посиланням. У каталозі зібрані як максимально сучасні і ультратрендові моделі, так і класичні, перевірені часом пари. Крім обов’язкової гарантії, що супроводжує кожну покупку, також онлайн-магазин пропонує різні приємні бонуси для своїх покупців:

  • можливість розділити оплату покупки на три платежі (Моно і Приват),
  • кешбек 5% з кожного замовлення (1 бонус = 1 гривня),
  • унікальна опція – безкоштовна примірка до трьох пар взуття у себе вдома чи на відділенні пошти.

Порадує клієнтів і оперативна доставка протягом 1-3 днів, а на позиції з нової колекції вона буде абсолютно безкоштовною («Новою поштою»).

Отже, знайомимося з варіантами взуття для чоловіків, актуальними у поточному сезоні.

Класичні черевики на шнурівці

Чорні або темно-коричневі черевики з витонченою шнурівкою – основа базового ділового гардеробу. Така модель може мати форму оксфордів або дербі з трохи завищеною халявою, утепленою підкладкою і внутрішньою блискавкою для більшої зручності. Підійде для побудови офіційних і напівформальних образів, буде мати гарний вигляд із діловим костюмом або в більш розслабленому варіанті – з темно-синіми джинсами, вовняними штанами або будь-яким типом чінос, водолазкою і пальто.

Ця модель – запорука створення стильних сезонних образів і комфорту на довгий час. І не забувайте про аксесуари: лаконічна сумка забезпечить зручність, звільнивши кишені, і додасть аутфіту завершеності. Обрати відповідну сумку можна тут. Класичні черевики виходять далеко за рамки осені, оскільки вони самі по собі є невід’ємною частиною стилю. Але вони дійсно мають сенс в холодну погоду, оскільки забезпечують трохи більше захисту і тепла, ніж класичні туфлі.

Спортивне взуття

Кросівки зручні, і вони підходять практично до будь-якого повсякденного одягу. У дизайні кед і кросівок відчувається дух минулого: ретро-моделі в майбутньому осінньо-зимовому сезоні присутні як в жіночому, так і в чоловічому гардеробі. В моду знову входять скейтерські туфлі з різнокольоровими шнурками, а класичні моделі кросівок виконані з бархатистої натуральної замші. Носіть кросівки з більш товстими шкарпетками або поекспериментуйте з утепленими моделями. Пари для холодного періоду року мають високий профіль і підкладку з байки і навіть хутра. Кросівки чоловічі можна підібрати за посиланням.

Деякі дизайнери пропонують повернутися до основ і відмовитися від неонових, модних в останні кілька років, звернувши увагу на більш мінімалістичні монохромні моделі. Вони органічно впишуться у спокійну палітру осіннього одягу. Якщо все ж хочеться «розбавити» образ, рекомендується звернути увагу на контрастну підошву. Як декор допустимі великі логотипи і написи.

Оригінальні челсі

Челсі – один з найбільш універсальних типів черевиків, які ви можете купити, і вони ідеально підходять для осені та зими. Якісна пара челсі буде поєднуватися з усім, від деніму до твідових штанів. Черевики челсі готові до пригод в дощ і сиру погоду. Унікальний дизайн передбачає ефектний зовнішній вигляд, простоту взування і максимально комфортну посадку. Крім звичних чорних моделей зверніть увагу на нетривіальні: оливкові, темно-сині, сірі, пісочні. Надавайте перевагу натуральним матеріалам, але пам’ятайте: вироби із замші вимагають більш делікатного ставлення та ретельного догляду.

Чоботи

У широкому асортименті представлені моделі чобіт для сезону осінь-зима. Масивна підошва відмінно підходить для більш вологого періоду, роблячи взуття всюдихідним. Висока халява захистить ноги від бризок і холоду. У цьому сезоні дизайнери приділили багато уваги підошві: вони пропонують моделі з протектором, як у кросівок, прикрашеним логотипами або з виразними рифленими виступами. Серед матеріалів – шкіра «під вінтаж», а також поєднання фактур (шкіра + замша або трикотаж + шкіра + гума).

У наступаючому осінньо-зимовому сезоні моделі «всюдиходів» представлені як багатофункціональні. Варіанти з гуми – відмінне рішення для періоду дощів, а лакована шкіра додасть моделі певний шарм. Використання блискавки в якості застібки – відмінна і більш зручна альтернатива шнурівці.

Перейти до панелі інструментів