27.04.2024
Новини Файні люди

Велосипедист із Бельгії прибув до Тернополя. Фоторепортаж

Такого енергійного, усміхненого та позитивного велосипедиста ви ще не зустрічали. Особливо враховуючи той факт, що він проїхав 2500 км дорогами Європи.

Це Ярема Венгринович, велосипедист із Бельгії з українським корінням. Ми про нього розповідали ще на старті подорожі. 28 серпня Ярема вирушив з Брюсселю, а кінцева точка марафону – у Тернополі.

“Я планую після завершення велотуру заїхати у місто Бровари, а далі – у Луганську область, де будемо дивитись центр, який відкриється, аби допомогти дітям та мамам, які там будуть жити. Також я поїду на фронт, на перший контрольний пост. Мені важливо побачити і почути, що там робиться, бо моя допомога – для дітей, які постраждали від війни. Я знаю, що робиться на сході України, там йде війна. Там потрібна допомога», – розповів Ярема Венгринович.

Мета велотуру – збір коштів для діток, чиї батьки загинули в АТО.

На фініші Ярему зустрічала уся сім’я – хрещений батько хлопця, батько, мати та інші родичі. До речі, родина хлопця – із Тернополя.

Коли організатори заходу спитали його, чи були такі випадки, коли хотілося усе кинути, Ярема відповів: “Ні, жодного разу”. У результаті велозаїзду було зібрано більше 10 тисяч євро.

Після закінчення цієї виснажливої подорожі хлопець планує поїхати на Луганщину, де відкриють центр для притулку родин.

Фото автора

Перейти до панелі інструментів