08.05.2024
Новини Оперативно Скандал

Депутати Кременецької міської ради звинувачують голову в бездіяльності і непрофесіоналізмі

Ситуація з реорганізацією освіти у Кременецькій громаді дійшла критичної точки. Так вважають депутати, що звернулися з офіційною заявою до міського голови Андрія Смаглюка. Документ зареєстрували сьогодні у міській раді.

Читайте також: Вчителька, що голодує в Кременці, потрапила у лікарню

“Ми, депутати Кременецької міської територіальної громади, вкрай стурбовані ситуацією, що склалася в галузі освіти на початку нового навчального року. Вважаємо, що такий стан справ є неприйнятним, а заходи, які проводяться місцевою владою з цього питання, є непрофесійними.

Яскравим прикладом цього є Чугалівська гімназія,  Волинський ліцей Нестора Літописця, Кременецька спеціалізована школа №2. Ваші дії призвели до відчаю батьків, вчителів та дітей. Через вашу бездіяльність і непрофесіоналізм голодують люди”, – йдеться у зверненні.

Окрім освітніх проблем очільнику дорікають у занепаді громади та перелічують низку проблем, які є на сьогодні.

“Проте не лише освіта турбує сьогодні жителів громади. Є низка проблем, які суттєво впливають і будуть впливати у майбутньому на її подальший розвиток. Неодноразово жителі громади звертаються до депутатів про те, що буде з Кременцем та громадою надалі”, – зазначають у документі.

Відтак, міському голові наполегливо радять поглиблено проаналізувати свою діяльність, зробити висновки та усунути недоліки. Також закликають провести службове розслідування та притягнути до відповідальності винних осіб, що допустили нинішню ситуацію в освіті Кременецької громади.

Звернення підписали восьмеро депутатів, які представляють різні партійні фракції у Кременецькій міській раді.

 

Перейти до панелі інструментів