19.04.2024
Новини Оперативно

У Тернополі вночі трапилася подвійна ДТП

На одній з вулиць Тернополя уночі трапилася подвійна ДТП. Там мотоцикліст не впорався з керуванням та в’їхав в електроопору. На місце прибули патрульні та надали водієві домедичну допомогу. Проте, на цьому пригода не закінчилася, – повідомляють у патрульній поліції Тернопільщини. 

Читайте також: Не побачив у темряві: біля Ходачкова на смерть переїхали велосипедиста

“Окрім того, очевидці події розповіли правоохоронцям, що за цією ж адресою сталася ще одна автопригода. Водій автомобіля Skoda, не помітив встановлені дорожні знаки про ДТП та пошкоджений мотоцикл, який лежав на проїжджій частині й здійснив на нього наїзд.

Під час спілкування з водієм автомобіля Skoda, поліцейські виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Інспектори запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння на місці за допомогою алкотесту Драгер, на що водій погодився. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 0.87 проміле алкоголю в крові водія, що перевищує передбачену законом межу.

Патрульні склали на водія протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП та за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів