19.04.2024
Новини Оперативно

На Тернопільщині авто влетіло в дерево, 16-річний юнак у лікарні

За добу на Тернопільщині постраждали троє людей. Один з них – неповнолітній. Усі отримали серйозні травми і шпиталізовані. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільщини. 

Одна з аварій трапилася на Чортківщині. Там місцевий 19-річний юнак не впорався з керуванням. Його авто влетіло у дерево. Унаслідок цього травмувався 16-річний пасажир, мешканець с. Більче-Золоте.

Того ж дня сталися ще дві ДТП, де також є потерпілі.

“Під колеса легківки потрапив житель селища Залізці Тернопільського району. На чоловіка автомобілем Skoda наїхав 60-річний житель села Гаї-за-Рудою. Травмованого госпіталізували. Автомобіль поміщено на арешт майданчик. У водія взято забір крові на стан алкогольного сп’яніння. Розпочато досудове розслідування.

Недотримання безпечної дистанції стало причиною аварії, що трапилася у селі Яблунів Чортківського району. Водій автомобіля ВАЗ допустив зіткнення з транспортним засобом марки Audi A6. Внаслідок ДТП 39-річний кермувальник Жигулів отримав травму і був шпиталізований. Вирішується питання про внесення відомостей за даним фактом до ЄРДР”, – повідомляють у поліції.

Перейти до панелі інструментів