26.04.2024
Жінки Новини Файні люди

“Я сказала “Так!” – відома учасниця Революції Гідності з Тернопільщини виходить заміж

Відома медсестра-волонтер Олеся Жуковська з Кременця виходить заміж. Про це 28-річна учасниця Революції Гідності повідомила у соцмережі.

“Я сказала “Так”, – написала Олеся. Усі знайомі та друзі вітають кременчанку з радісною подією та бажають молодятам щастя. Щоправда, про свого нареченого Олеся нічого не повідомляє.

Читайте також: Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин стане батьком

Як зрозуміло з допису, освідчення відбулося у романтичній атмосфері в ботанічному саду ім. М. М. Гришка у Києві.

Цьогоріч Олеся Жуковська успішно закінчила інтернатуру і отримала фах лікаря-офтальмолога.

Нагадаємо, світ дізнався про кременчанку 20 лютого 2014 року. Тоді її повідомлення у соцмережі “Я помираю…” облетіло всі ЗМІ. Дівчина отримала серйозне поранення у шию снайперською кулею. На щастя, її врятували.

У США Мілла Йовович у своєму Твіттері висловила підтримку на адресу Олесі.

11 днів Олеся лікувалася у Київській лікарні № 17. Після виписки у складі дипломатичної місії відвідала Францію (7–13 березня 2014). Зустрічалася, зокрема, із президентом Франсуа Олландом. Після повернення залишилася в Києві, закінчила Національний медичний університет імені О. О. Богомольця. У 2015 році стала лауреатом першої іменної стипендії імені Володимира Юричка.

Нагороджена Орденом «За мужність» III ступеня — за громадянську мужність, самовіддане відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, виявлені під час Революції Гідності.

Перейти до панелі інструментів