28.03.2024
Новини Оперативно

На Тернопільщині “на гарячому” затримали хабарника

До 10 років років ув’язнення з конфіскацією майна загрожує службовцю ГУ ДСНС України Тернопільщини. Як повідомляють в обласній прокуратурі, головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям районного управління вимагав 2 400 доларів хабаря за допомогу у працевлаштування. Його затримали “на гарячому”. 

“Досудовим розслідуванням встановлено, що посадовець спільно з іншими службовими особами ГУ ДСНС України в Тернопільській області вимагали у місцевого жителя неправомірну вигоду в сумі 2 400 доларів США за працевлаштування в підрозділах УДСНС в Тернопільській області. Згодом обіцяли переведення на роботу до Тернопільського районного управління ГУ ДСНС України в Тернопільській області.

Службовця затримано під час отримання грошей. Вирішується питання щодо повідомлення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу, а також встановлюються інші особи причетні до цього злочину.

Заходи з викриття правопорушника проводились за оперативного супроводу працівників УСР в Тернопільській області ДСР НП України. Розслідування ведеться слідчими третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Тернополі) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів