27.04.2024
Новини Промо

Доставка суші від Смакі-Макі: вигідно, доступно і неймовірно смачно

Суші у Тернополі – оригінальний смаколик, який дозволяє значно покращити власний раціон та створити унікальне меню. Окрім цього, суші ще й дуже корисні та смачні, а значить поласувати стравами від Смакі-Макі можна не лише самостійно, а й у теплій компанії.

Доставка суші у Тернополі: чому це вигідно

Сучасний темп життя досить швидкий, а тому можливості смачно й повноцінно попоїсти часом зовсім немає. Для таких моментів й існує доставка їжі, в особливості японської, яка допоможе не лише поласувати чимось на обід, вечерю або перекус, а й повноцінно харчуватись корисними стравами.

Серед очевидних переваг послуги варто відзначити:

  • Економія часу: не потрібно більше годинами стояти на кухні, намагаючись приготувати ще один гастрономічний шедевр, коли є вже готові страви від су-шефа;
  • Велика кількість страв: широкий вибір страв дає можливість куштувати не лише улюблену рибку, а й сир, овочі та навіть солодощі;
  • Доступна вартість: ціна вже приготованих страв значно менша, ніж вартість інгредієнтів, які необхідні для приготування класичного обіду або вечері;
  • Швидкість доставки: за допомогою кур’єрів можна швидко отримати страви, які щойно вийшли з-під ножа.

Замовляти доставку можна не лише, коли немає часу на приготування їжі, а й у будь-яких ситуаціях. Послуги доставки допоможуть створити сюрприз, романтичний або сімейний, а також підготуватись до приходу друзів або великої компанії. Окрім цього, доставка японських страв від ресторану дає можливість куштувати оригінальні смаколики – від супів, до салатів та навіть сетів і солодощів.

Суші у Тернополі від Смакі-Макі

Коли хочеться попоїсти смачних японських страв, у яких збережені традиції та оригінальні рецепти, варто звернутись до закладу під назвою Смакі-Макі. Тут су-шеф готує суші та роли не лише за улюбленими та знайомими рецептами, а й вигадує власні, які допомагають куштувати більше смаколиків на будь-який смак.

У ресторані представлені як традиційні види суші та ролів з рибною начинкою, так і варіанти з морепродуктами, та навіть курячим м’ясом. Креветки, солодкі мідії, вугор, шматочки поживного тунця – все це можна віднайти як у макі, так і у американських ролах.

Для веганів та вегетаріанців представлені власні види ролів – з овочами та навіть фруктами, від солодких помідорів до болгарського перцю та грибів шиітаке. А ось справді поласувати можна буде солодкими стравами, у складі яких – свіжі або консервовані фрукти, политі топінгами, карамеллю та іншими наповнювачами.

До кожного замовлення заклад додає соуси та палички у необхідній кількості. А якщо хочеться спробувати нові поєднання – з меню можна обрати будь-який соус та додати його у корзину.

Окрім цього, з кожного чеку 5% повертається на бонусний рахунок, даючи можливість економити на наступних замовленнях. А у випадку, якщо кур’єр запізниться, бонусний рахунок буде поповнюватись згідно з тривалістю затримки, виходячи з розрахунку 1 хвилина – 1 бал.

Серед особливостей сервісу варто відзначити також і тривалий час роботи, а тому замовлення можна робити навіть пізнім вечором.

Перейти до панелі інструментів