25.04.2024
Новини Оперативно

У ДТП на Чортківщині людей затисло в понівечених авто

ДТП

Аварія сталася учора ввечері біля с. Сороки, на Чортківщині. У автотрощі сильно травмувався 29-річний водій «Opel Vectra». У чоловіка численні переломи та внутрішня кровотеча. З діагнозам “Політравми” його шпиталізували у Бучацьку лікарню, – повідомляють у ГУ ДСНСУ Тернопільщини. 

Визволяти травмованого кермувальника з авто довелося місцевим рятувальникам. Також деблоковували 19-річну пасажирку іншого авто – учасника ДТП.

“Для ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди на місце події залучався черговий караул 9-ї державної пожежно-рятувальної частини 4-го державного пожежно-рятувального загону.
За допомогою спеціального обладнання співробітники ДСНС деблокували водія автомобіля «Opel Vectra», громадянина 1992 року народження, який найбільше постраждав внаслідок ДТП та опинився затиснутим серед уламків понівеченого транспортного засобу.

Також деблоковано пасажирку «Volkswagen Passat», громадянку 2002 року народження. З діагнозом «Політравма» її госпіталізовано в Тернопільську університетську лікарню. Ще двох потерпілих з діагнозом «Політравма» госпіталізували в Бучацьку міську лікарню”, – йдеться в повідомленні.

Перейти до панелі інструментів