16.04.2024
Новини Промо

Що таке вініри на зуби?

Мрія про білосніжну рівну усмішку переслідує багатьох, тому вартість естетичної реставрації зубів є темою гарячих суперечок.

Для жителів Києва сьогодні доступне встановлення керамічних вінірів – сучасний і швидкий спосіб перетворення ротової порожнини.

Наявність в клініці власної зуботехнічної лабораторії та діагностичного рентгенологічного обладнання забезпечують можливість надання послуг на високому рівні.

Застосування непомітних оку мікропротезів з порцеляни, кераміки чи інших матеріалів одночасно вирішує кілька проблем – створює рівну форму зубів і надає зубному ряду природний білий колір. Посмішка пацієнта перетворюється в кращу сторону, що позитивно позначається на настрої і самопочутті людини.

Вініри дозволяють радикально змінити зовнішній вигляд за короткий проміжок часу.

Що таке вініри?

Стоматологічні вініри в Києві по суті є тонкими керамічними або фарфоровими пластинками, які різними способами закріплюють на поверхні зубів. Функції накладок зводяться до створення ефекту доглянутих і здорових зубів, приховування вад і формування правильного прикусу при наявності невеликих патологій. При бажанні коригувальні платівки можна зняти, в догляді вони не вимагають особливих маніпуляцій і засобів.

Переваги вінірів:

  • швидке відновлення привабливості зубів;
  • непомітність накладок;
  • довговічність використання;
  • простота догляду;
  • доступна ціна.

Серед усіх методів естетичної реставрації вініри для зубів відрізняються найбільшою популярністю у жителів Києва. Вони дозволяють надійно усунути багато дефектів, які змушують людину відчувати комплекси з приводу зовнішності. При цьому відрізняються невисокою ціною і відсутністю дискомфорту під час носіння.

Різновиди вінірінгу

Застосовувані в вініруванні накладки розрізняються за видами матеріалів, способу установки, вартості та експлуатаційних характеристик. Процедура нанесення будь-яких типів вінірів в стоматології Люмідент здійснюється безболісно для пацієнта і гарантує очікуваний високий результат, який помітний вже після закінчення процедури.

Їснують такі види естетичний конструкцій:

  • класичні вініри;
  • рефракторні вініри;
  • люмініри.

Класичні накладки відрізняються товщиною, що становить близько 0,6 мм, і вимагають попереднього обточування зубної емалі. Рефракторні пластинки товщиною всього 0,1 – 0,2 мм встановлюються практично без обточування, а американські люмініри відомі високою міцністю і ультратонкої формою.

Процедура установки вінірів

На керамічні вініри ціна в Люмідент https://www.lumident.kiev.ua/ua/services/viniry доступна для кожного жителя Києва, який зазнає необхідності в корекції зовнішнього вигляду зубів. Найбільш дорогими є люмініри – накладки виробництва США, з огляду на їх зарубіжнепоходження. При виробництві люмінірів використовуються новітні технології та можливості відтворити голлівудську посмішку.

Установка керамічних конструкцій в Києві проводиться поетапно:

  • консультація з підбором форми накладок;
  • препарування зубів;
  • зняття зліпка;
  • установка тимчасових пластмасових мікропротезів;
  • заміна тимчасових пластинок готовими керамічними.

Підбір форми вінірів проводиться спеціальною комп’ютерною програмою за погодженням з пацієнтом. За електронним зліпком в лабораторії клініки виготовляються пластинки для примірки. При необхідності проводиться обточування або матування емалі і знімається зліпок для підготовки точної керамічної копії вінірів. Готові конструкції фіксуються на поверхні зуба спеціальним цементом.

Перейти до панелі інструментів