28.03.2024
Новини Промо

Організація доставки їжі з ресторанів і кафе

Ресторатори та власники невеликих точок швидкого харчування часто замислюються про розширення свого бізнесу, а іноді деякі підприємці спочатку розвиваються в одному напрямку і враховують всі аспекти в іншому. Одним з цих аспектів є доставка, яка сприяє збільшенню кількості замовлень і істотного поліпшення якості сервісу.

Лояльні гості і постійні клієнти – це мала група замовників. Набагато більше клієнтів може стати, якщо організовувати доставку їх улюблених страв в офіс, додому або в будь-які інші місця. Заздалегідь варто подумати про автоматизацію доставки і за посиланням можна знайти один з прикладів програмного забезпечення. Докладне роз’яснення дозволить оцінити механізми і спробувати їх в демонстраційному режимі.

CRM-система – основа автоматизації

Застосування спеціалізованих сервісів – це додаткові витрати, тоді як власна служба доставки є кращим рішенням. Її можна автоматизувати, використовуючи програмне забезпечення від Poster. Надається готовий механізм для запуску доставки всього за 1 день.

Прийом замовлень доступний трьома способами і про це докладно зазначено на сайті joinposter.com, де є детальна інформація про кожен із них.

Керівництво, адміністратори і кур’єри виконують контроль дій в одному єдиному інформаційному просторі, гарантуючи кілька блоків переваг:

  1. Все в єдиному місці. Одночасно приймаються замовлення в ресторані, з доставкою або на виніс.
  2. Повний контроль. Адміністратори і керівники бачать виконання кожного замовлення, а кухарі розуміють, що страву можна передати вільному кур’єру.
  3. Відстеження. Система контролю дозволить відстежити слабкі місця роботи і ефективно виправити ситуацію.
  4. Картки гостей. Всього лише один номер телефону–і вся інформація про клієнта “підтягується” автоматично. Також це дозволить сформувати програму лояльності.
  5. Способи оплати. Додається кілька варіантів оплати, включаючи навіть оплату бонусами.
  6. Акції та знижки. Достатньо просто оформити чергову акцію, щоб отримати більше замовлень.

Попередньо підприємці отримують можливість оцінити сервіс на безкоштовних умовах.

Додаткові плюси Poster

Гарантується прозора ціна за заздалегідь обумовленим тарифом. Надається технічна підтримка цілодобово. Будь-яке питання можна з’ясувати вже і зараз, отримавши рекомендації від фахівців. Для роботи необхідна мінімальна кількість обладнання, виключивши для керівника або підприємця додаткові витрати.

Перейти до панелі інструментів