20.04.2024
Новини Оперативно

У Бучачі від утоплення врятували двох чоловіків

Алкоголь та відпочинок на воді речі несумісні. Про це вкотре нагадують в ДСНС. Таке небезпечне поєднання ледве не призвело до трагедії у Бучачі. Двоє чоловіків, 63 та 54-ох років ледве не втонули у р. Стрипа. На щастя, швидке реагування місцевих рятувальників не дало статися непоправному, – повідомляють в ГУ ДСНСУ Тернопільщини.

“На пункт зв’язку 9-ї державної пожежно-рятувальної частини 4-го державного пожежно-рятувального загону від чергового поліції надійшло повідомлення, що в м. Бучач Чортківського району в р. Стрипа впало двоє чоловіків. Вони перебували у стані сильного алкогольного сп’яніння та не могли самостійно вибратись із води.

На місце події було направлено черговий караул 9-ї державної пожежно-рятувальної частини 4-го державного пожежно-рятувального загону. По прибутті до місця події особовим складом пожежно-рятувального підрозділу обох потерпілих було врятовано. Рятувальники, за допомогою рятувальної мотузки витягли їх на берег та передали працівникам екстреної медичної допомоги.

Врятовані – громадяни 1967 та 1958 років народження, жителі с.Підлісся Бучацької ТГ та м. Бучач Чортківського району. Лікарі, які оглянули чоловіків встановили, що їхньому життю та здоров’ю нічого не загрожує”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів