26.04.2024
Новини Оперативно

За добу на Тернопільщині втонули двоє людей

Лише за одну добу на Тернопільщині втонули двоє людей. Серед них 17-літній юнак. Нещастя трапилися у Кременецькому та колишньому Теребовлянському районах. Про це повідомляють в ГУ ДСНСУ Тернопільщини та вкотре закликають краян бути обережними під час відпочинку на воді. 

“Черговим караулом 25-го державного пожежно-рятувального поста 12-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону з р. Серет, вилучено та транспортовано тіло громадянина 1971 року народження. Це мешканець с.Дзвиняча Кременецького району. Ймовірна причина смерті – утоплення.

Також цього дня на пункт зв’язку 12-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону надійшло повідомлення про виявлення місцевими мешканцями у сільському ставі с. Вербівці Теребовлянської ТГ Тернопільського району тіла неповнолітнього місцевого жителя, 2004 року народження. Тіло вилучено з води жителями села. Ймовірна причина смерті – утоплення. Обставини події з’ясовуються співробітниками поліції. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не залучались”, – йдеться у повідомленні.

Також у ДСНС нагадують, що з початку 2021 року у водоймах Тернопільської області загинули 22 людини, з них 4 неповнолітні.

Перейти до панелі інструментів