27.04.2024
Новини Оперативно

У колонії на Тернопільщині засудженій намагалися передати наркотики

Засудженій, що відбуває покарання у колонії у селі Добриводи, намагалися передати наркотики. Незаконну посилку заховали у солодощах. Під час огляду правоохоронці проявили пильність. Наразі знайдену речовину направили на експертизу, – повідомляють у поліції Тернопільщини. 

“До співробітників відділення поліції у Збаражі надійшло повідомлення від чергового виправної колонії, що у селі Добриводи. У посилці, переданій одній із засуджених, виявили поліетиленовий згорток із невідомою порошкоподібною речовиною білого кольору.

Під час огляду передачі правоохоронці помітили невеличкий згорток, запакований усередину цукерки. Надійшла передача з міста Хмельницького. Особу відправника встановлюють.

Речовину поліцейські вилучили та направили на експертизу. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 307 (передача наркотичних засобів у місця позбавлення волі) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна”, – йдеться у повідомленні.

 

 

Перейти до панелі інструментів