25.04.2024
Новини Розслідування

“Категорично не рекомендую!” – тернополянка поділилася досвідом жахливого відпочинку у Болгарії

Змії, койоти, морські блохи та брудні пляжі. Це далеко не всі незручності, які довелося пережити сім’ї тернополян на відпочинку у болгарському місті Бяла. Власним досвідом поділилася Галина Мельничук. “Категорично не рекомендую!” написала жінка. І, аби підтвердити свої слова, зняла відео.

Бяла – невеличке містечко у Болгарії з населення трохи більше 2 тисяч. На туристичних платформах його називають оазою тиші і спокою. Схоже, що це єдина правда про цей курорт. Судячи із відео тернополянки, там справді дуже тихо і спокійно. І на це є об’єктивні причини. А єдина перевага цього курорту – це красива природа.

“Болгарію дуже любили до останнього разу! Відпочивали кілька разів в Помор’ї , Несебрі, Сонячному Берегу  все було супер). Нам цікаво було побачити нові курортні містечка Болгарії. Їхали автобусом! Квартири знімали в болгарів через сайт “В путь”… Цього разу також зняли квартиру.

Перекинули завдаток, поспілкувались з власницею через вайбер. Сама квартира була непогана всередині (я її не знімала, бо приватна власність і не запитала я дозволу ). Але про те, що її апартаменти і розташування цього комплексу не місце для відпочинку, господиня приховала…

Розхвалювала і розповідала, що все працює і все в “шаговой доступности”. Хоч я перепитувала – чи недалеко до моря? (відповідь була до 300 метрів), уточняла – чи недалеко магазини? (відповідь була до 100 метрів, біля комплексу є супермаркет). Басейн працює, є інтернет і є кабельне телебачення.

Приховали від нас і те, що банк закрився і за євро ти навіть хліба не купиш, а за болгарськими левами, щоб обміняти ,треба їхати в інше місто, наймати машину з іншого міста і платити ще додатково”, – пише пані Галина у коментарях до свого відео.

У ролику справді видно, що фото пляжів Бяли з Інтернету геть не відповідають реальності. До пляжу насправді потрібно спускатися досить крутим і небезпечним схилом. Можна іти дорогою – це чимала відстань, яку необхідно долати під спекою.

Розслабитися та освіжитися біля басейну також не вийде, бо у ньому просто немає води. А до найближчого магазину, зі слів тернополянки, 3 км. Громадського транспорту та таксі у Бялі немає.

Як пише Галина Мельничук, до кінця відпочинку її родина рахувала не дні, а години.

Перейти до панелі інструментів