24.04.2024
Новини Соціальні проблеми

У тернополянки стався конфлікт біля офісу “Суспільне Тернопіль”

На сьогодні конфліктну ситуацію вичерпано. Напередодні тернополянка оприлюднила пост, де поскаржилася на поведінку правоохоронців. Згодом жінка зазначила, що порозумілася з керівництвом телеканалу та висловила сподівання, що історія більше не повториться.

“Зі мною зв’язалося керівництво Суспільного і з охоронцем буде проведено бесіду. Знаю, що в Суспільному працюють хороші люди і вірю, що більше подібні ситуації не траплятимуться”, – пише пані Катерина.

Дещо раніше вона розповіла про суть конфлікту.

“Неділя, 18.00, я з чоловіком, подругою та коляскою з дитиною, яка там спить, стою в затінку дерев біля будівлі Суспільне Тернопіль. У центрі шумно, тому щоб дитина спокійно поспала, ми тихенько там стояли. Говорили шепотом, щоб її не розбудити.

І тут – підходить правоохоронець і каже, дослівно: «Давайте допивайте свою водичку і йдіть звідси».
Пояснив охоронець, що начальнику не подобається, що ми біля будівлі і що це «режимний об’єкт».

Чи справді це режимний об’єкт, де не мають права знаходитися звичайні люди, які розмовляють шепотом? Якщо це так, чому тут немає огорожі і входу за перепустками? Чому поліція приїжджає до мами з дитиною і просить її піти, але не може попросити піти компанію пияків в мене під вікнами, які в четвертій ночі слухають музику на повну і кричать.

Завжди підтримувала нашу поліцію і розумію, що вони мусили приїхати на вимогу «начальника» Суспільного. Тому питання, наскільки законною є ця вимога?”, – написала тернополянка.

Перейти до панелі інструментів